OVERIGE INFORMATIE
 
 
   
   
 
Hano Tuin & Dier Noordwijkerhout
, is de winkel waar je alle benodigdheden voor de cursussen bij Train'n joy! kunt kopen. Tevens het adres voor de theorie-lessen.
www.hano.nl
   
 

Doggy Daycare is een honden-dag-opvang. Uw hond kan de hele dag op een groot omheind speelveld lekker veilig spelen onder ons toezicht. Als de hond moe is dan kan hij lekker uitrusten en slapen op een van de banken, in een mand of, speciaal voor oudere honden en puppy's, in een veilige bench in onze gezellige, verwarmde hondenhuiskamer.
www.doggydaycarezwaanshoek.nl

   
Hondentrimsalon Edith, knipt Belle, onze Australian Labradoodle,  keer per jaar super netjes. Bezoek de website en maak kans op een complete vachtbehandeling!
www.hondentrimsalon-edith.nl
   
O & O, Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in HondenOpvoeding en -Opleiding.
http://www.hondenopvoeding.nl
   
Australian Labradoodle Club, een club voor en door eigenaren van multigeneratie Labradoodles met als doel deze eigenaren met elkaar in contact te brengen.
www.alcn.nl
   
Angel-place, van Henry Stoffelen, een (nuchtere) snijheesterkweker die werkt met
energieën voor mensen, dieren, planten en bedrijf via de Engelenplaat en Engelenpoort in
zijn achtertuin. Met Train'n joy! gaan we er regelmatig naar toe om honden te zuiveren
van negatieve energie. Maar ook voor jezelf is het een bezoekje waard!!!
www.angel-place.nl
   
   
Dog-adventure, de mogelijkheid om met uw hond(en) een week lang alleen of samen met andere hondenliefhebbers allerlei activiteiten te ondernemen of alleen bed & breakfast. En dat middenin het prachtige “Parc naturel regional de Morvan” om ook prachtige avontuurlijk lange (of kortere) wandeltochten met uw hond te ondernemen! Train’n joy! is er in juni 2009 naar toe geweest.
www.dog-adventure.com
   
Dog Travel, van Marit van Braak van Hattum organiseert wandelvakanties voor hondenliefhebbers. Kamperen in Nederland of vertoeven in een herberg in Frankrijk. De arrangementen zijn volledig verzorgd en je bent als wandelaar echt op vakantie. Train'n joy! is in july 2007 mee geweest naar Velp dit was super!
www.dogtravel.nl
   
FlexChalet Nederland organiseert schitterende vakanties in Zwitserland waar u samen met
uw hond voor een betaalbare prijs inclusief  een smakelijk ontbijt en diner kunt genieten van
een onbezorgde vakantie met fantastische vakantie mogelijkheden!
www.hondenvakantie.nl
   
   
Hanwag Nederland, buitensportbergschoenen. Stevig, waterdicht en vooral ademend. Ik loop heel wat kilometers af op mijn Hanwag Lady Gore schoenen. De goretex in deze schoenen maakt ze waterdicht, ideaal als het regent of voor op het strand. Hoewel het stevige schoenen zijn zitten ze als pantoffeltjes!
www.hanwag.nl
   
Dierenopvangcentrum Noordwijk, het dierenasiel aan de Lageweg in Noordwijk.
Altijd een kijkje waard!

www.dierenasielnoordwijk.com
   
  Dogtouch Praktijkspeuren. Samenwerken met je hond…MooiMannnn!
Bij Dogtouch Praktijkspeuren kunt u samen met uw hond kennis maken met praktijkspeuren. Praktijkspeuren is een leuke manier om samen met uw hond bezig te zijn en is geschikt voor alle honden, in alle maten en leeftijden. Elke hond vindt het prachtig om samen met zijn baas iets te doen. Geef hem en jezelf de kans om met zijn tweeën er op uit te trekken en samen een klus te klaren! Dan is praktijkspeuren de meest ideale manier. In privélessen van een uur leert u uw hond van een heel andere kant kennen. Meld u aan voor een gratis proefles bij Dogtouch Praktijkspeuren en u zult zien wat voor een geweldige speurneus uw eigen speurhond heeft.
 
www.dogtouchpraktijkspeuren.nl