Puppytraining bij Train'n joy!  
     

Tijdens een privéles-wandeling gaan we de pup leren u los te volgen, vanuit zijn natuurlijke instinct.
Hierbij leggen we de eerste basis voor een WIFI verbinding met uw hond. Verder leer ik u hoe je een puppy socialiseert met bijv. boerderijdieren, maar ook met alles wat we verder onderweg tegenkomen.

Socialiseren
Socialiseren is
het proces waarbij een hond leert zich aan te passen aan de normen van de individuen waarmee hij samenleeft, dus hoe hij zich daar ten opzichte van moet gedragen. Het doel van socialisatie is uw puppy bekend te maken met de wereld waarin hij leeft en alle prikkels die zich daarin voortdoen, zodat hij in die wereld normaal kan functioneren.
Socialisatie vindt dus plaats op mensen en andere honden, maar ook op andere dieren die de hond in zijn leven tegen kan komen én de omgeving waarin de hond leeft. Klik hier voor socialisatie-schema.

Spierbelasting
Omdat een pup nog niet zo lang zijn spieren mag belasten (per maand dat de hond oud is x 5 minuten) vullen we de tijd náást leuke praktische oefeningen met o.a. het beantwoorden van uw vragen.

   
     
 

Vroeg beginnen

Er bestaan nog veel misverstanden over puppytraining, niet alleen bij puppy eigenaars maar ook bij dierenartsen en andere professionals. Het belang van een goede socialisatie op jonge leeftijd wordt nog altijd onderschat.

Vele gaan van het achterhaalde idee uit dat honden die niet volledig ingeënt zijn, zoveel mogelijk van besmettingsbronnen weggehouden moeten worden.

Er is aangetoond (voormalig hoogleraar R.K. Anderson) dat de kans op overlijden als gevolg van hondenziekte of Parvo veel geringer is dan door euthanasie of herplaatsing vanwege gedragsproblemen.*

Gedragsproblemen kunnen meestal in een vroeg stadium worden onderkend, vandaar het dringende advies om zo vroeg mogelijk op puppytraining te gaan.

  *Los Vast 2-2007 blz.40

 
 
 
 
.....liever zo.....   .....dan dit.....
 
     
   
  .....een goede socialisatie voorkomt veel problemen.....  
     
 

Puppytraining je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

 


Kosten: 1e les € 35,00 (3 kwartier)

Inclusief uitgebreide telefonische intake waarbij u veel praktische informatie krijgt en
antwoorden op vragen waar u tegenaan loopt, waarna
een persoonlijke mail volgt met erin de theorie + vele praktische tips en uitleg voorafgaande de les.
En nadien een persoonlijke mail met erin een overzicht van wat we gedaan hebben.


Kosten vervolglessen: € 22,50 (half uur)
Inclusief nadien een persoonlijke mail met erin een overzicht van wat we gedaan hebben.

Informeer naar de mogelijkheden.

   
  NAAR CONTACT